Profil


Firma noastra,  Technobit Automatizari SRL a fost infiintata in luna februarie 2007 prin comasarea experientei de peste 10 ani a fondatorilor sai, in domeniul automatizarilor industriale. Putem oferi instalatii de automatizare si control proces pentru toate ramurile industriale.

Producem cu precadere utilaje si instalatii de automatizare pentru industriile:

  • Alimentara – panificatie si patiserie, ciocolata, morarit
  • Materiale de constructii – adezivi si etansanti, sticla.

In acest moment datorita experientei echipei de ingineri si tehnicieni va putem oferi atat cea mai buna solutie din punct de vedere tehnic de la proiectare la punere in functiune cat si un suport prompt si de calitate constand in consultanta, service si intretinere, toate acestea la un pret avantajos.  De accea Motto-ul dupa care ne ghidam este: ”Automatizarea: Cheia succesului Dumneavoastra”.

 

Misiune


Preocuparea initiala a fost aceea de a oferi servicii de proiectare si executie la cele mai inalte standarde de calitate, ulterior incepand si promovarea unor game de produse testate si optimizate in fluxul de productie care reflecta cel mai bine raportul “Calitate / Pret”

Ne propunem extinderea gamei de produse pe care le executam in serie standard, obtinerea unei productii cat mai optimizate si automatizate si minimizarea greselilor si defectelor de montaj prin aplicarea unui control strict al calitatii.

Ca firma tanara, dornica de afirmare, dorim sa obtinem cat mai multe realizari cu forte proprii si dorim sa oferim tuturor partenerilor nostri servicii profesionale si calitate exceptionala la costuri optime.

 

Referinte


creamline
den braven
farinsan
midar
panesim
supreme
vel_pitar
labormed
falcon
coneco
Primavara
proauto